Flagging på verftet - Fredriksvern Verft

Fredriksvern Verfts Venner (FVV)
Gå til innhold
Flagging

*****************************************************


Flagglister for mars og april 2024. NB !! Opp kl. 0800, og ned med stigende klokkeslett. Det går det mot lysere tider!

Selv om flagget nå skal opp kl 0800, er vi trolig ikke ferdig med vinterværet enda. Fortsatt er det viktig å følge med på vindvarselet.
Vi har hatt noen utfordringer med flaggingen i starten av året pga store snømengder. Det må være lov til å håpe at vi har fått nok snø denne vinteren, men det er aldri godt å vite hva som skjer i februar og mars… Det er åpent i Kadettbrakke som tidligere på mandager fra kl 1000 – 1400, så du er hjertelig velkommen. Minner om Årsmøte den 13. mars kl 1800 i Regimentsslen, Galeiskur 16.

NB. Sjekk at telefonnummeret ditt er korrekt, og rapporter tilbake eventuelle feil. Dette er spesielt viktig med tanke på sms- varslingen. Husk at dersom du skifter mobiltelefonnummer må jeg bli varslet. Med nytt nummer vil du ikke få opp porten. Minner også om parkeringslappen i flaggbua – bruk den og heng den tilbake!

Som før gjelder reglene om at dersom det forventes vindhastighet over 7 – 8 m/s, så bruker vi stormflagget. Yr.no og «Stavernsøya» som stedsvalg er et fint sted å sjekke forventet vindforhold.

Fredriksvern Verft, 19. februar 2024
Terje Skjølberg
Flaggansvarlig FVV – mob 95928208/terje.skjolberg@gmail.com
FVV - Siden oppdatert: 12-04-2024
Tilbake til innholdet