Flagging på verftet - Fredriksvern Verft

Fredriksvern Verfts Venner (FVV)
FVV
Gå til innhold
Flagging

*********************************************************************************************
 

Flagglister for sept og okt 2023.

Minner dere om 20-årsmarkeringen for flaggingen vår den 6. september. Påmeldingsfrist pga matservering 18. august – det er mange som ikke har meldt seg på ! (Se vedlegg til forrige følgeskriv – arrangementet er selvfølgelig kostnadsfritt for den enkelte. Send meg en sms, ring eller send en e-post)

Høsten er i anmarsj og dermed litt tøffere vær. Minner dere om å være oppmerksomme ift vindstyrken som meldes!!

Husk å benytte plakaten som henger i flaggbua angående parkeringstillatelse, når du parkerer bilen mens du heiser/firer flagget.

Venneforeningen er i ferd med å skifte administrasjonssystem, noe som betyr at vi skal ta i bruk et nytt system for sms-varsling også. Vi HÅPER at dette skal gå bra, men IKKE glem flagget om du ikke skulle motta varsel kvelden før.

Fredriksvern Verft, 7. august 2023
Terje Skjølberg
Flaggansvarlig
Mob 95928208/terje.skjolberg@gmail.com

******************************************************************************************************************Flagglister for november og desember 2023

Opp kl. 0900 og ned med sola! Da går vi inn i perioden hvor flagget skal opp klokken 0900 hver dag. Samtidig ser vi at flagget fortsatt skal ned med sola, noe som betyr fallende tider fram til medio desember, da stiger sola igjen.

Fortsatt er det viktig å følge med på vindvarselet, og på denne tiden av året kan det jo blåse litt. Som før gjelder reglene om at dersom det forventes vind­hastighet over 7-8 m/s, så bruker vi stormflagget.
Yr.no og «Stavernsøya» som stedsvalg er et fint sted å sjekke forventet vindforhold.
Jeg har gleden av å ønske 4 nye flaggere velkommen på vedlagte lister! Svein Hagen, Ivar Karlsen, Anders Lyche og Jørgen Olsvoll er nykommerne - dere er hjertelig velkommen i dugnadsgjengen vår!!

NB. Sjekk at telefonnummeret ditt er korrekt på flagglistene, og rapporter tilbake til meg eventuelle feil. Dette er spesielt viktig med tanke på sms-varslingen. Ring, send en sms eller e-post til min privatadresse - se under. (Ikke benytt e-postadressen til fvv).
Jeg kan forsikre om at årets flaggvin er på flaske - informasjon om hentedager vil komme.
GOD FLAGGING!

Fredriksvem Verft, 17 oktober 2023
Terje Skjølberg
Flaggansvarlig
Mob 95928208/terje.skjolberg@gmail.comFVV - Siden oppdatert: 20-11-2023
Tilbake til innholdet